Fiska i härliga Tiveden!

Fiska med egen guide i mytomspunna urskogsområden i Tiveden 20-22 maj

Fiska tillsammans med vår lokala fiskeguide i någon av vildmarkssjöarna i skogsriket Tiveden, ett av Sveriges sydligaste urskogsområden som är storslaget, vilt och vackert. Bo mitt ute i skogen på vandrarhemmet Skagagården som erbjuder mat och logi under din resa. Du får med dig ett lunchpaket från Skagagården som du kan avnjuta vid någon av de trolska sjöarna under fisketuren. När kvällningen kommer väntas kvällsmål på Skagagården och en välförtjänt vila till skogsljudens sus.

Först träffas vi i samband med ankomsten till Skagagården på fredagen så vi får lära känna varandra och planera helgens fiske, samt om det finns önskemål om någon ”prova på kast” på land innan fiskedagarna. Lördag och söndag  åker vi till några av sjöarna i Tiveden, där vi även kan erbjuda att få prova på flera former av fiske, samt att vi assisterar med tips och idéer för att kunna lura upp en regnbåge eller öring.

Du är med i en liten grupp bestående av max fyra personer, så att alla ska kunna få den tid de behöver med guiden. Fiskeguiden erbjuder full utrustning för fisket, men vill du ha egen utrustning med dig går det precis lika bra. Har du turen att fånga fisk kan Skagagården erbjuda förvaring eller tillagning av din fångst.

Fiskeguidespaket; 15-16 timmar personlig fiskeguide, Wahlborg´s Fiske & Fritid.

Samling fredag vid ankomst Skagagården, fiske lördagen 8.00 – 18.0 söndagen 8.00 – 15.00.2 övernattningar med frukost och lunchpaket samt 2 kvällsmål, lakan och handduk ingår i priset.

Kostnad 4.200;- /person

Tillkommer: Personliga fiskekort på 2 stycken heldagar á 240:-/dygn.

Medtag kläder efter väder, vadare behövs inte, men gärna oömma skor/kängor/stövlar. Anmälan och eventuell avbokning senast 13 maj till Skagagården maila till info@skagagarden.se eller ring +46 (0)505 230 38 mobil: 0766712920

För fiskerelaterade frågor når ni Wahlborg´s Fiske & Fritid på wfof0720@gmail.com eller ring 0739839738

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: